ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το εργοστάσιο κι οι γραμμες παραγωγής

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Το σύνολο των παραγωγικών εγκαταστάσεων της εταιρίας βρίσκεται εγκατεστημένο έξω από τον Ζαρό στο Νομό Ηρακλείου, στους πρόποδες της οροσειράς του Ψηλορείτη. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι συνολικής επιφάνειας 15.850,8 m2 και περιλαμβάνουν τους χώρους παραγωγής και αποθήκευσης, καθώς και χώρους γραφείων και ποιοτικού ελέγχου.

Οι εγκαταστάσεις εμφιάλωσης - τυποποίησης - συσκευασίας είναι πλήρως αυτοματοποιημένες σε όλα τα στάδια παραγωγής: εμφιάλωση - συσκευασία - παλετοποίηση. Συνολικά λειτουργούν 5 γραμμές παραγωγής με μεγάλη δυναμικότητα παραγωγής.

Το εργοστάσιο διαθέτει τμήμα ποιότητας  που είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή των καθημερινών ελέγχων (φυσικοχημικών - μικροβιολογικών) του νερού σε όλα τα στάδια παραγωγής του, από την πηγή έως και το έτοιμο προϊόν, σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία. Επίσης, για την διασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος, πραγματοποιείται  καθημερινός έλεγχος των υλικών συσκευασίας και έλεγχος της υγιεινής του προσωπικού/εγκαταστάσεων με σκοπό την συνολική τήρηση όλων των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας ISO και HACCP.

ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Στη μονάδα παραγωγής του φυσικού μεταλλικού νερού ZARO'S υπάρχει το σύνολο του παραγωγικού εξοπλισμού με συνολική δυναμικότητα εμφιάλωσης 75.000 λίτρων/ώρα. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

1. Γραμμή εμφιάλωσης σε φιάλες από PET του 0,5 lt, 1,5 lt και 2 lt, δυναμικότητας 18000 φιαλών / ώρα
2. Γραμμή εμφιάλωσης σε φιάλες από PET του 0,5 lt, 0,75 lt, 1lt, 1,5 lt και 2 lt, δυναμικότητας 11200 φιαλών / ώρα
3. Γραμμή εμφιάλωσης σε φιάλες από ΡΕΤ (Sport & Ανθρακούχα , γυαλί), δυναμικότητας 6000 φιαλών / ώρα
4. Γραμμή εμφιάλωσης σε φιάλες από PET (5 lt , 10 lt) δυναμικότητας 600 φιαλών / ώρα
5. Γραμμή εμφιάλωσης σε επιστρεφόμενες φιάλες από PC (18.9 lt) και φιάλες μιας χρήσεως από PET 20 lt., δυναμικότητας 800 φιαλών / ώρα
6. Γραμμή δημιουργίας φιαλών PET ( 5 lt, 10 lt, 20 lt)

ΑΠΟΘΗΚΕΣ

Οι αποθήκες της ΖΑΡΟΣ Α.Ε. (11ο χλμ. Ηρακλείου-Μοιρών) έκτασης 4000 τ.μ. και στον Ασπρόπυργο (Aγ. Αναργύρων 27, Τ.Κ. 19300, Ασπρόπυργος, Αθήνα) καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και εξασφαλίζουν την διατήρηση της άριστης ποιότητας του μεταλλικού νερού ZARO’S. 

Όλες οι εγκαταστάσεις μας πληρούν τις προϋποθέσεις αποθήκευσης από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και διαθέτουν:

  • Προστασία από αλλοιώσεις και επιμολύνσεις
  • Χώρους ευρύχωρους και επαρκείς για την αποθήκευση των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας
  • Άνετη διακίνηση οχημάτων μεταφοράς - Ασφαλής φόρτωση και εκφόρτωση εμπορευμάτων
  • Εύκολη και αποτελεσματική απολύμανση των χώρων
  • Αποθήκευση εμφιαλωμένων νερών σε σκιερό και δροσερό μέρος
  • Εφαρμογή ελέγχου τρωκτικών και εντόμων
Πολιτική Απορρήτου | © 2017 - Votomos S.A - All rights Reserved