ΖΑΡΟΣ Α.Ε.

Καταξιωμένη στο χώρο από το 1980

Η εταιρία ΖΑΡΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ZARO'S πλησίον του χωριού Ζαρός από όπου πήρε και το όνομα του.

Η εταιρία παράγει και διαθέτει με μεγάλη επιτυχία στην αγορά το εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο μεταλλικό νερό ZARO’S , σύμφωνα με την ΔΥΓ2 ΓΠ 41602/8.5.2008, καθώς και επιτραπέζιο νερό με διάφορες ιδιωτικές ετικέτες (private labels - φασόν).

Το σύνολο των παραγωγικών εγκαταστάσεων της εταιρίας βρίσκεται εγκατεστημένο έξω από τον Ζαρό του Δήμου Φαιστού στο Νομό Ηρακλείου σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 15.850,8 m2.Εκεί βρίσκεται η πιστοποιημένη πηγή Αμάτι από την οποία εμφιαλώνεται το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZARO'S με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι σε όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και την διάθεση του προϊόντος και χωρίς να υφίσταται καμία επεξεργασία.

Ισολογισμός Χρήσης 2018

Ισολογισμός Χρήσης 2019

Πρόσκληση Τ.Γ.Σ. 30ης Αυγούστου 2020

Πολιτική Απορρήτου | © 2017 - Votomos S.A - All rights Reserved