ΒΡΑΒΕΙΑ

Κι επίσημα ως το «καλύτερο εμφιαλωμένο νερό του κόσμου»

Το Φεβρουάριο του 2017, το Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό νερό ZARO’S απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό» στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting, του παλαιότερου και μεγαλύτερου διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ.  

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, το ZARO’S, που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη της Κρήτης, αξιολογήθηκε από 12 κριτές, ανάμεσα στους οποίους διεθνούς φήμης γευσιγνώστες νερού, οι οποίοι έλαβαν υπόψη τους κριτήρια όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση και υφή. Η διαδικασία της αξιολόγησης διήρκησε δύο ημέρες και πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ξεχωριστές δοκιμές για κάθε νερό. 

berkeley-springs-award-2017.jpg#asset:214

Berkeley Springs International Water Tasting 2017

Συμμετοχή από πάνω από 100 κορυφαίες εταιρείες εμφιάλωσης στον κόσμο

Βραβευμένο ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο για το 2017

Με κριτήρια την οσμή, την όψη, τη γεύση, την επίγευση και την υφή

Τον Απρίλιο του 2016, το Εμφιαλωμένο Μεταλλικό νερό ZARO'S απέσπασε ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Διακρίθηκε με το "Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi" από το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi των Βρυξελλών, τον γνωστό οργανισμό δοκιμής και αξιολόγησης καταναλωτικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών.

Το νερό ZARO'S αξιολογήθηκε από 30 κριτές, ανάμεσα στους οποίους διεθνούς φήμης γευσιγνώστες αλλά και βραβευμένοι με αστέρι Michelin σεφ, αποσπώντας 2 αστέρια για τη ποιότητα και τη γεύση του νερού του.

Πολιτική Απορρήτου | © 2017 - Votomos S.A - All rights Reserved